divendres, 27 de gener del 2012

Com m'agraden quan son ells!!

Avui és notícia a tota la "caverna mediàtica" aquesta "rajada" de'n Xavi a Barça TV. Evidentment, ell ni sabia que l'estaven gravant ni que es filtraria:

La veritat és que és maco veure a futbolistes xerrant com ho fem la gent normal, sense tants tòpics i posturetes "formals" a les que ens tenen acostumats. Tots imaginem que futbolistes, entrenadors, presidents, etc. "actúen" quan els entrevisten, i mai no ens mostren la seva cara real, i suposo que és el que els convé, evidentment.

En Xavi no diu res que ningú no sàpiga o s'imagini. Crec que encara en podria haver dit de més grosses, si li arriben a preguntar pel Pepe o pel Mourinho (sort que va tenir). Ara, a la famosa "caverna mediàtica" ja s'han afanyat a dir-ne de tots colors, a afirmar que això demostra que a can Barça tothom fa el paripé, començant pel pixador oficial de colònia, Pep Guardiola. Què es pensen? Que a casa seva no actúen? O us creieu que les actituts de'n Mou són sinceres i no premeditades?

Una altra cosa que caldria preguntar-se és com ha pogut filtrar-se aquest video. Ja he sentit dir que si el Barça no li hagués venut Barça TV a en Roures això no podria haver passat. Quina serà la reacció de'n Xavi en particular i dels jugadors del Barça en general cap a la cadena "amiga" que porta el nom del club? Creieu que seguirà tenint preferència en les entrevistes, i els jugadors seguiran com si res? Tinc ganes de veure què passa.