dijous, 20 de desembre del 2012

Demà s'acaba el món

Desenganyeu-vos. Això s'ha acabat. Totes les compres de Nadal, el cotxe nou que fa un parell de mesos que teniu, el pernil 5J que volieu encetar la nit de Nadal, les mandarines pel Tió... No valen per res! Demà s'acaba el món.

Qui ens ho havia de dir! Amb la de gent que ha passat per aquí els darrers 26.000 anys, i ens toca a nosaltres viure-ho. Quin privilegi, no? I què farem, mirarem la CNN en directe com quan la guerra del golf? Sortirem al carrer a veure com cauen meteorits per totes bandes? Estic emocionat.



Em sembla que demà no aniré a treballar. Total, per què? Encara no he cobrat aquest mes, i estic treballant "de gratis", no? Em quedaré a casa contemplant com evoluciona la Natura al pas de la fi del món.

El què passa és que no full semblar un idiota si avui començo a acomiadar-me de tots, així que us deixo aquest post, i qui hi arrivi a temps, que el llegeixi. Doneu-vos per acomiadats!

Per si de cas no fos exactament veritat el que deien els Maies Galàctics fa segles, crec que demà a primera hora em tornaré a xupar les caravanes de cada dia, tornaré a aguantar jefes, proveidors, clients, i "salga el Sol por Antequera". Igual si demà surt el Sol per Antequera és una senyal dels Maies Galàctics...

Així que, si al final seguim tots per aquí, ja tornaré per felicitar-vos les festes, que si no no val la pena perdre el temps. Apa! passeu-vos ho bé demà!



2 comentaris:

Pep Salvà ha dit...

De les primeres coses d'avui, desitjar-te un Bon Nadal! Ah, i el sol ha sortit pel Mediterrani, com cada dia... però potser el sol més important és el que surt cada dia del nostra cor, és un sol que mai no té posta

Martí ha dit...

Gràcies Pep, i Bon Nadal també per tu i pels teus. Per cert afanya't que s'acaba el món en 33 minuts i 40 segons,.. 39,...38,...